Βρέθηκε ο χρυσός σταυρός και το κινητό του Madclip – Που ήταν τόσο καιρό

Δεν είχε γίνει καμία κλοπή μετά το τροχαίο

Αναστάτωση και ανατροπές είχε προκαλέσει το γεγονός πως από τον Mad Clip έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε καθώς επίσης και το κινητό του τηλέφωνο. Πολλά ήταν μάλιστα τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κλοπή, αλλά τελικά τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στη μάντρα, όπου βρίσκεται το πολυτελές όχημα στη Γλυφάδα.

Βρέθηκε ο χρυσός σταυρός και το κινητό του Madclip – Που ήταν τόσο καιρό

Ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Πόρσε, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους μέχρι σήμερα.

Στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου ο σταυρός του Mad Clip

Σήμερα, οι ειδικοί εξετάζοντας την κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά κατάφεραν να τα εντοπίσουν, αποδεικνύοντας τελικά πως κανείς δεν τα είχε κλέψει.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες σχετικά με κλοπή των δύο αυτών αντικειμένων. Οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέταζαν δύο βασικές εκδοχές. Να βρίσκονται τα δύο αντικείμενα μέσα στην άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του 34χρονου – όπως και έγινε- είτε κάποιος ή κάποιοι από εκείνους που έφτασαν πρώτοι στο σημείο πριν την αστυνομία, να τα αφαίρεσαν.

Βρέθηκε ο χρυσός σταυρός και το κινητό του Madclip – Που ήταν τόσο καιρό

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του τράπερ, με τον πατέρα του να δηλώνει πως κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

The post Βρέθηκε ο χρυσός σταυρός και το κινητό του Madclip – Που ήταν τόσο καιρό appeared first on i-diakopes.gr.