Βίντεο: Βαριές οι απώλειες για τουρκικές δυνάμεις και τουρκόφιλους στην Λιβύη – Με φορτηγά μαζεύουν άψυχα σώματα

Μεγάλες είναι οι απώλειες της Τουρκίας στη Λιβύη, όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες μαζεύουν τους νεκρούς μισθοφόρους με φορτηγά.
Μπορεί η Τουρκία αλλά και πολλά διεθνή μέσα να παρουσιάζουν την κατάσταση στην Λιβύη ως περίπατο για την Τουρκία, η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Η υποχώρηση των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, που διοικείται από τον στρατάρχη Χαφτάρ, φαίνεται πως ήταν μια κίνηση τακτικής, ούτως ώστε να παρασύρει τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας έξω από τα τείχη της Τρίπολης.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τους σφυροκοπά, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο ζωές αμάχων, τους οποίους παραδοσιακά οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Τουρκίας χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες. Όπως ακριβώς έγινε και στην Συρία δηλαδή.

Μεγάλες οι απώλειες των Τούρκων στην Λιβύη
Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, στοχευμένες επιθέσεις του εθνικού στρατού της Λιβύης κατά των ισλαμιστικών ορδών που πίστευαν ότι προήλαυναν, έχουν προκαλέσει μεγάλες απώλειες στις τάξεις των μισθοφόρων της Τουρκίας. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι μισθοφόροι είναι κυριολεκτικά, φαντάσματα. Με πλαστά χαρτιά ταξιδεύουν στην Λιβύη μέσω πτήσεων επιβατικών αεροσκαφών από την Τουρκία, άρα ο θάνατος τους, δεν καταγράφεται πουθενά παρά μόνο στην κάμερα. Οι φωτογραφίες όμως είναι αδιάψευστος μάρτυς, για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Λιβύη αυτές τις ώρες.

Και μακρυμάλλης μισθοφόρος της Άγκυρας που έπεσε στα χέρια του LNA

Πηγη

The post Βίντεο: Βαριές οι απώλειες για τουρκικές δυνάμεις και τουρκόφιλους στην Λιβύη – Με φορτηγά μαζεύουν άψυχα σώματα appeared first on emagazin.