Βγήκε νικητής από το ΑΧΕΠΑ ο άνθρωπος που χαιρετούσε από το παράθυρο του νοσοκομείου

Ήταν 3 Νοεμβρίου όταν σε ζωντανή σύνδεση του Live News με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη ένας ασθενής άρχισε να χαιρετάει από το παράθυρο του δωματίου του νοσοκομείου.

Ήταν ο Γιώργος Χαλδέζος ο οποίος έδινε τη μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό, στον ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου. Η κίνησή του να χαιρετήσει σε ζωντανή σύνδεση τους δικούς του ανθρώπους προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Ο άνθρωπος αυτός βγήκε νικητής από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του υγιής και ανακουφισμένος.

«Μια χαρά είμαι. Οι γιατροί μού είπαν θα μείνω 10 μέρες σπίτι, προληπτικά όχι για να μην κολλήσω. Για τον οργανισμό, για πλήρη ανάρρωση», είπε.

Αυτό που όπως είπε δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι η στιγμή που του είπαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

«Εντάξει χάρηκαν οι άνθρωποι δεν το συζητάμε. Οι νοσοκόμες, οι γιατροί, όλοι. Χάρηκαν. Έχουν την αγωνία τους όλοι. Σου δίνουν κουράγιο όλοι όλοι, από τις γυναίκες που καθαρίζουν μέχρι τους καθηγητές», λέει ο Γιώργος στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Γιώργος Χαλδέζος σημείωσε ακόμα ότι κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα στην υγεία του. Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας ότι «είναι ύπουλη αρρώστια», ενώ ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο που ήταν στο πλευρό του.

Δείτε το βίντεο