Τροχαίο δυστύχημα στην Κόρινθο: «Ακούσαμε θόρυβο και νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από την τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν 15χρονο που έκανε περίπατο με τη μητέρα του.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Star πως ο 53χρονος οδηγός, ο οποίος κατευθυνόταν από τα Εξαμίλια Κορίνθου προς την Ξυλοκέριζα, παρέσυρε και χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 15χρονο μαθητή και τη μητέρα του. Μάλιστα, δεν σταμάτησε καθόλου στον τόπο του δυστυχήματος και επέλεξε να εγκαταλείψει τη μητέρα και το άτυχο παιδί για να κρυφτεί στο σπίτι του, με την υποστήριξη της γυναίκας του, η οποία, μάλιστα, έχει συλληφθεί και αυτή.

«Εγώ ήμουν στο χώρο της εργασίας μου και ξαφνικά ακούμε ένα χτύπημα, ένα θόρυβο, λέμε αεροπλάνο έπεσε, αυτοκίνητο, κάτι έγινε. Δεν είδαμε αυτοκίνητο παρ’ όλα αυτά, με μία ματιά που ρίξαμε στον δρόμο, είδαμε ένα σύννεφο από σκόνη, το αυτοκίνητο πήγαινε προς Ξυλοκέριζα,όχι προς Εξαμίλια.

Ακούστηκε ότι ήταν αυτοκίνητο, αλλά δεν είδαμε ποιο και τι…», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ξαφνικά, ακούμε μία φωνή της μάνας, η οποία φώναζε “το παιδί μου, πού είναι το παιδί μου. Το έχασα. Μου το φάγανε”. Έτρεξαν κοντά της δύο άτομα που δούλευαν εδώ και η ανιψιά μου που είναι νοσηλεύτρια, έτρεξαν μήπως σωθεί το παιδί, αλλά ήταν πλέον αργά. Το παιδί είχε χαθεί…».

Ο οδηγός δε σταμάτησε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε κατευθείαν από τον τόπο του περιστατικού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από τις περιγραφές άλλων μαρτύρων, οδηγήθηκαν στο σπίτι του, όπου είχε κρύψει το αυτοκίνητό του, με τη βοήθεια της συζύγου του.

Ο κατηγορούμενος αναφέρει πως δεν θυμάται τι έγινε και ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή από το Ναύπλιο, για να κερδίσει χρόνο. Αυτό θα συμβεί το απόγευμα και μετά θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Φωτογραφίες: KorinthosTV

The post Τροχαίο δυστύχημα στην Κόρινθο: «Ακούσαμε θόρυβο και νομίσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο» appeared first on Newsone.gr.