«Του την πέφτουν πιτσιρίκια και μανάδες, πόσο να αντισταθεί;» – Απίστευτες δηλώσεις από τον πατέρα του προπονητή

«Ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της» δήλωσε για τα ανήλικα θύματα

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη νέα υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών από τον προπονητή τους, ο οποίος και συνελήφθη από τις αρχές, μετά από καταγγελίες των θυμάτων του.  Ο 35χρονος προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια, φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να αποπλανήσει τα θύματά του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, προκαλούν σφοδρές αντιδράσεις τα σχόλια του πατέρα του, ο οποίος κάνει λόγο για σκευωρία, ενώ παραδέχεται τις ερωτικές πράξεις του γιου του και ανήλικες: «Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», αναφέρει και διερωτάται πόσο να αντισταθεί ο γιος του όταν τον πολιορκούν ανήλικες και μανάδες…«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ενα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί» δήλωσε στo Live-News.

 

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο γιος του έχει ελαφρυντικά γιατί η πράξη έγινε με τη συναίνεση της ανήλικης:  «Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς των δυο κοριτσιών κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του προπονητή και ο ίδιος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, την Τρίτη.

 

πηγη