Το θαύμα του Αγίου Λουκά: Τα ακρωτηριασμένα δάχτυλα ενός αγοριού άρχισαν να αναγεννιούνται

Άγιος Λουκάς: Έκανε το θαύμα και θεράπευσε τα ακρωτηριασμένα δάχτυλα ενός 10χρονου αγοριού

 

Άγιος Λουκάς: Ο 10χρονος Ναζάρ Σταντνιτσένκο, όταν ήλθε ήλθε στην πόλη Θεοδοσία της Κριμαίας από το Σεβερομόρσκ (πόλη της Βόρειας Ρωσίας), είχε ένα φοβερό ατύχημα. Ο μικρός ήρθε για να παραθερίσει με τη γιαγιά του και να παίξει το πολύ ωραίο πιάνο που συνήθιζε. Κάποια μέρα όμως το μικρό αγόρι πήγε να περάσει την πόρτα του σπιτιού, η πόρτα έκλεισε και του έπιασε τα δύο μεσαία δάχτυλα. Το τραύμα που προκλήθηκε ήταν πολύ σοβαρό και βαθύ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θεοδοσίας και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι δύο ονυχοφόρες φάλαγγες ήταν ακρωτηριασμένες.

Το παιδί ήταν ιδιαίτερα λυπημένο και έλεγε κλαίγοντας: «Τώρα δεν θα ξαναπαίξω πιάνο…». Μετά την εγχείρηση, η μητέρα του Σβετλάνα έδεσε στο πληγωμένο χέρι του γιου της μια εικονίτσα του Αγίου Λουκά. Τον παρακάλεσε να ελαφρύνει τον πόνο του παιδιού.

Η διαδικασία της επούλωσης ήταν πολύ γρήγορη και λίγο καιρό μετά εκεί στις μετεγχειρητικές τομές, άρχισε το κολόβωμα των δακτύλων να μεγεθύνεται. Και προς έκπληξη όλων οι ακρωτηριασμένες φάλαγγες των δακτύλων άρχισαν να αναγεννιούνται. Σε λίγες μέρες αποκαταστάθηκαν πλήρως, μαζί με την αναγέννηση των δύο ονύχων, χωρίς μάλιστα να αφήσουν κανένα σημάδι η ελάττωμα!

Άγιος Λουκάς: Έκανε το θαύμα και αναγεννήθηκαν τα ακρωτηριασμένα δάχτυλα

πηγη