Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές

Μικρό σπίτι: Πρόκειται για μία κατοικία που βρίσκεται στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο σπίτι μοιάζει σαν μία συνηθισμένη οικία. Όμως, αν το δει κανείς από το πλάι, θα ανακαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό, διότι θα καταλάβει πως είναι πάρα πολύ στενό. Όμως, αυτό έχει εξήγηση. Συμβαίνει, διότι έχει πλάτος μόλις 1,4 μέτρα στη μία πλευρά, και 4,5 μέτρα στην άλλη. Αναλυτικότερα:

Μικρό σπίτι: Λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη κατοικία

Η συγκεκριμένη κατοικία χτίστηκε το 1925. Πλέον, πωλείται έναντι του ποσού των 519.000 δολαρίων, η κατασκευή του ωστόσο συνοδεύεται από ένα μυστήριο και διάφορους θρύλους.

Μια θεωρία λέει πως οι γείτονες είχαν προσεγγίσει τον ιδιοκτήτη αυτής της λωρίδας γης ζητώντας να αγοράσουν την έκταση για να επεκτείνουν τον κήπο τους. Προσέφεραν όμως ένα πολύ μικρό ποσό και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να χτίσει το σπίτι αυτό για να τους «πικάρει».

Λέγεται μάλιστα πως αρχικά ο ένας τοίχος είχε βαφτεί μαύρος, κάτι που εξόργισε τους γείτονες που αντίκριζαν τη μαυρίλα και οι οποίοι εντέλει μάλιστα μετακόμισαν!

Παρά τον περιορισμένο χώρο, ο αρχιτέκτονας κατάφερε να συμπεριλάβει δύο υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, δύο μπάνια και μια στενή κουζίνα. Υπάρχει επίσης μπρος και πίσω αυλή και χώρος για το αυτοκίνητο.

Ακολουθούν δέκα φωτογραφίες του μικρού σπιτιού, καθώς και σχετικό βίντεο Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 1Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 2Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 3Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 4Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 5Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 6Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 7Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 8Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 9Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές - Εικόνα 10

Πηγή

The post Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές appeared first on Koyzoylo.gr.