Το χυδαίο SMS που στοίχησε την αποφυλάκιση στον Φιλιππίδη: Η καταγγελία του θύματος

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση σοκ, μετά την άρνηση του δικαστηρίου, να αποφυλακιστεί – Το SMS που έπαιξε καθοριστικό ρόλο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός, μετά την άρνηση του δικαστηρίου, να δεχτεί το αίτημα αποφυλάκισής του. Ένα SMS φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Η καταγγέλουσα παρουσίασε στις Αρχές το χυδαίο μήνυμα που της έστειλε ο ηθοποιός.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φιλιππίδης παρουσιαζόταν αισιόδοξος πως το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσει θα γίνει δεκτό και θα «αντικατασταθεί» από βραχιολάκι. Ωστόσο, οι δικαστικές Αρχές που εξέτασαν την περίπτωσή του και αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει ν’ αποφυλακιστεί. Τόνισαν, ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι και τη δίκη.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News οι δικαστές στο βούλευμά τους κατέρριψαν έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην τελική απόρριψη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο SMS που του στοίχισε την αποφυλάκιση

Όλα όσα παρουσίασαν οι δικαστές κατά την κατάρριψη των ισχυρισμών του Πέτρου Φιλιππίδη

Καταδεικνύεται η ιδιαίτερη επικινδυνότητα και η σταθερή ροπή του, καθώς και ο εθισμός στην τέλεση συναφών εγκλημάτων. Το αποτέλεσμα είναι να κρίνεται αιτιολογημένα πως αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει νέα εγκλήματα» είπαν οι δικαστές. Μάλιστα, «πάτησαν» και στο ότι ο φερόμενος ως θύτης παρουσιαζόταν αμετανόητος.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται κατάθεση μάρτυρα, σύμφωνα με την οποία φέρεται να εστάλη στο κινητό τηλέφωνο παθούσας, ένα χυδαίο μήνυμα από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο.

‘‘Θέλω να σε γ…, την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις…’’», ανέφερε το μήνυμα που έστειλε ο γνωστός ηθοποιός στη νεαρή.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να μη γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Έτσι, θα παραμείνει προφυλακιστέος στην Τρίπολη.

 

The post Το χυδαίο SMS που στοίχησε την αποφυλάκιση στον Φιλιππίδη: Η καταγγελία του θύματος appeared first on i-diakopes.gr.