Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετέχοντας σε εκδήλωση με αντικείμενο το νέο πλαίσιο για τις αναδοχές και υιοθεσίες.

Ο πρωθυπουργός σε μια συμβολική κίνηση απηύθυνε χαιρετισμό στην συγκεκριμένη εκδήλωση, επισημαίνοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για ένα το σύστημα αναδοχής και υιοθεσίας, το οποίο παραμερίζει τη γραφειοκρατία και θα συνδέσει γρήγορα παιδιά με γονείς που θέλουν να τους προσφέρουν οικογενειακή θαλπωρή.

Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού ο πρωθυπουργός έδειξε μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, απήλαυσε παιχνίδια με τα παιδιά του «Μητέρα», ενώ δέχθηκε δώρα και λουλούδια από τους μικρούς του φίλους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει τονίσει πολλάκις την σημασία που προσδίδει στην οικογένεια, ως πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μικρά παιδιά, με τις εικόνες από τη σημερινή επίσκεψη να δείχνουν τη στοργική και τρυφερή πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 1Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 2Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 3

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 4

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 5Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 6

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 7

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 8

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 9

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 10Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 11

Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου - Εικόνα 12

Πηγή

The post Το άλλο πρόσωπο του Μητσοτάκη στο «Μητέρα» – Εικόνες στοργής και τρυφερότητας με τα παιδιά του κέντρου appeared first on Koyzoylo.gr.