Συνελήφθη προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αθλητριών

Ένας προπονητής τένις σε όμιλο των βορείων προαστίων συνελήφθη και κατηγορείται ότι έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με δυο ανήλικα κορίτσια από το 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβαιναν είτε στο σπίτι του προπονητή είτε σε ξενοδοχεία όπου, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, οδηγούσε τα κορίτσια. Σήμερα τα δυο παιδιά είναι ηλικίας 15 και 20 ετών και χωρίς να μπορούν να αντέξουν ότι περνούσαν έκαναν την καταγγελία.

Ο 34χρονος προπονητής φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις ενώ είχε επιθετική στάση απέναντι στους αστυνομικούς όταν του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

Κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Το δελτίο που εξέδωσε η αστυνομία έχει ως εξής: «Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

zougla.gr