Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 40χροου δολοφόνου της Δώρας: «Ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα»

Μητέρα δράστη: «Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα». Τον χτυπούσαν οι γυναίκες»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της. Σήμερα, κιόλας οι γονείς του δράστη και αυτόχειρα έκαναν τις δικές τους δηλώσεις, δίνοντας άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Ειδικότερα, η μητέρα του 42χρονου που μίλησε στο LIVE NEWS, είναι απαρηγόρητη.

«Έγινε το γεγονός;…Τελείωσε. Έφυγε το παιδί μου; Ήταν και οι δύο δυναμικοί. Δεν ρίχνω βάρος σε κανέναν. Κι ο γιος μου έκανε απλά λάθος επιλογές. Κι ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα. Δεν κατηγορώ καμία, καμία δεν κατηγορώ. Καμία. Η κάθε μία κατά τη δύναμή της. Το παιδί μου έμπλεξε με λάθος άτομα. Το παιδί μου είναι καλό. Έμπλεξε λάθος. Απλά» είπε αρχικά.

«Είχαν ένα κακό. Ένα κακό… και οι δύο έψαχναν… δεν ξέρω… εκείνη έκανε την αρχή, ακολούθησε και ο δικός μου… Έψαχνε το παρελθόν ο ένας του άλλου… και με ποιους, και με πόσους και με τι και μ’ αυτό… Χαζομάρες… Κι εκείνος είχε… την αγαπούσε κι ήθελε να την κρατήσει. Μου λέει ‘μαμά, όλα διορθώνονται’. Του λέω ‘δεν βελτιώνονται οι άνθρωποι…’…’Ναι, αλλά ρε μάνα, την αγαπάω’. Κι εκείνη μια μέρα έφυγε. Κατέβασε τις κουρτίνες, κατέβασε… πήρε τα σεντόνια, πήρε τις πετσέτες, ό,τι είχε φέρει μέσα στο σπίτι. Τέσσερις η ώρα το πρωί έφυγε. Κι 7 του μήνα, παραμονή στο γενέθλιο της Παναγίας, ξαναγύρισε η Ντόρα. Της λέω ‘αγάπη μου, κοριτσάκι μου, δεν ανοίγουμε τη πόρτα και φεύγουμε, δεν παραιτούμαστε έτσι’. Οκτώ φορές είχε φύγει και κοπάναγε τις πόρτες» πρόσθεσε.

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 40χροου δολοφόνου της Δώρας: «Ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα»

Τα λόγια της μητέρας του 40χρονου δράστη

«Είναι λογικό ένας άνθρωπος 33 ετών, που έχασε το φως του από τη μια στιγμή στην άλλη, να έχει ένταση. Να έχει νεύρα. Είναι λογικό. Κι η κοπέλα, επειδή έπρεπε να τον φροντίζει, έπρεπε… Κι εκείνη τον παράτησε γιατί έπαθε το ατύχημα, το κατάλαβες; Ξέρεις τι είπε; ‘Εγώ νοσοκόμα του δε θα γίνω’. Τα λένε όλα από την πλευρά τους».

«Η ενδοοικογενειακή βία δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Αφορά και τους άνδρες. Κι αυτό δεν το έλεγε ποτέ γιατί δεν ήθελε. Ντρεπόταν. Λέει ‘ρε μάνα, εγώ θα βγω έξω στη κοινωνία και θα πω ότι με χτύπησε γυναίκα;’ Ρίχνουν ξύλο και οι γυναίκες… σήμερα. Δεν ρίχνουν μόνο οι άνδρες» υποστηρίζει η μητέρα του 42χρονου.

The post Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 40χροου δολοφόνου της Δώρας: «Ήταν πολύ ευαίσθητος. Έμπλεξε με λάθος πρόσωπα» appeared first on i-diakopes.gr.