Συγκλονιστική ομολογία θαύματος: «Περπάτησα ξανά με την προσευχή μου στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο»

Θαύμα: «Ξαναπερπάτησα με την προσευχή μου στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο»

Στις 11 Οκτωβρίου 2020, έγινε το μέγα θαύμα του Άγιου Ιούδα του Θαδδαίου, στην Κερατέα Αττικής. Ο Ιερός Ναός βρίσκεται στο 8 χιλιόμετρο Λαυρίου Αττικής απέναντι από τη στάση φυτώριο κοκοφοίνικας.

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Συγκλονιστική ομολογία θαύματος: «Περπάτησα ξανά με την προσευχή μου στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο»

Το μοναδικό θαύμα του Άγιου Ιούδα του Θαδδαίου

The post Συγκλονιστική ομολογία θαύματος: «Περπάτησα ξανά με την προσευχή μου στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο» appeared first on i-diakopes.gr.