Φήμες οτι μια απο τις κάμερες καταγραφής των Τούρκων στα σύνορα είναι στα χέρια των Ελληνικών αρχών

Στα χέρια των ελληνικών αστυνομικών αρχών, φαίνεται πως έπεσε μια κάμερα καταγραφής των Τούρκων, μία από τις πολλές που έχουν τοποθετηθεί… καμουφλαρισμένες από την τουρκική πλευρά των συνόρων, προκειμένου να καταγράφουν τα πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κατά μήκος όλης της συνοριογραμμής οι Τούρκοι της Στρατοφυλακής αλλά και του στρατού έχουν τοποθετήσει πολλές παρόμοιες κάμερες εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα που προσπαθούν να “σπρώξουν” στο ελληνικό έδαφος χιλιάδες λαθρομετανάστες, προσέθεσαν και άλλες. Με στόχο να παρακολουθούν τις κινήσεις και την παρουσία των ελληνικών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων και ανάλογα να κατευθύνουν τους λαθρομετανάστες σε σημεία που δεν φυλάσσονται προσωρινά και θα μπορούσαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος.

 

Άγνωστο όμως με ποιον τρόπο, η συγκεκριμένα κάμερα έφτασε στα χέρια των ελληνικών αρχών και εξετάζεται από τις ειδικές υπηρεσίες, προκειμένου να βγουν τα όποια συμπεράσματα. Να επισημάνουμε επίσης, ότι οι σκηνές που είχαμε αποκαλύψει στο Evros-news.gr ότι έστησαν κάποιοι από τους 1.000 επίλεκτους αστυνομικούς που προώθησε η τουρκική κυβέρνηση στην περιοχή, παραμένουν στη θέση τους και προφανώς και οι ίδιοι.