Σπουδαία κίνηση στην Κρήτη: Πατέρας από τα Χανιά πλήρωσε για να μπουν μπάρες στο δρόμο που χάθηκε ο γιος του

Χανιά: Ο Γιάννης Πατεράκης έκανε πράξη προσφοράς

Ο Γιάννης Πατεράκης από τον Αποκόρωνα των Χανίων έχασε τον γιο του Μανώλη σε τραγικό δυστύχημα και στη μνήμη του έκανε αυτήν την πράξη προσφοράς ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενα ατυχήματα ή δυστυχήματα στο ίδιο σημείο

Η Κοινότητα Αρμένων έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ’ την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ’ την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο!

Σπουδαία κίνηση στην Κρήτη: Πατέρας από τα Χανιά πλήρωσε για να μπουν μπάρες στο δρόμο που χάθηκε ο γιος του

Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημείο! Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ήμασταν συμμαθητές απ’ το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!».

Η ανάρτηση της κοινότητας Αρμένων για τη σπουδαία κίνηση του Γιάννη Πατεράκη

The post Σπουδαία κίνηση στην Κρήτη: Πατέρας από τα Χανιά πλήρωσε για να μπουν μπάρες στο δρόμο που χάθηκε ο γιος του appeared first on i-diakopes.gr.