Σου είπαν θα χιονίσει, λάστιχα δεν έχεις, αλυσίδες δεν πήρες , τώρα γιατί κλαίγεσαι Κύριε ανεύθυνε ?

Σίγουρα τα οικονομικά είναι στριμωγμένα για να έχει ολοκαίνουργια ελαστικά αλλά δεν είναι δικαιολογία γνωρίζοντας οτι κάτοικοι της Φλώρινας , Κοζάνης κ.α περιοχών γνωρίζουν οτι το πιο σημαντικό πράγμα για να μετακινηθούν με ασφάλεια και οχι απλά να οδηγήσουν σε ένα προορισμό είναι τα ελαστικά.

Έτσι κάθε χρόνο ελέγχουν τα ελαστικά τους και υπολογίζουν σε μια δαπάνη που δεν είναι αναγκαίο να χιονίσει για να προβούν σε αυτήν.

Όσο για τις αλυσίδες , υπάρχουν στο πορτμπαγκαζ του οχήματος τους απο τις αρχές Νοεμβρίου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ιδιαίτερα όταν η ΕΜΥ σε έχει ενημερώσει για χιονοθύελλα και χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την επικράτεια .

Μπορεί σε κάποια σημεία η εθνική οδός να προκάλεσε φράξιμο  που ίσως ξεπέρασε το αναμενόμενο κάτι που θα δούμε και σε άλλες χώρες.

 

Αλλα φίλε οδηγέ εσύ που φωνάζεις για την έλλειψη οργάνωσης , σκέψου πόσο οργανώθηκες εσύ πριν κάνεις το ταξίδι σου και όταν δεις οτι ήσουν 100% έτοιμος τότε μπορείς να ρίξεις τις ευθύνες σου στους γύρω σου.