Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο καταγγέλλει ο Σ.Καμηλάρης. Τούρκοι πήραν την βάρκα Έλληνα ψαρά!

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε κάτοικος του Δέλτα Έβρου στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του  κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε, Έλληνες ψαράδες έδεσαν τις βάρκες τους στο Δέλτα και πήγαν λίγο πιο πέρα για να μαζέψουν τα δίχτυα τους. Ξαφνικά άκουσαν την μηχανή της βάρκας να δουλεύει. Αμέσως συνειδητοποίησαν, πως Τούρκοι τους έκλεψαν την βάρκα.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το εάν ξέρουμε που βρίσκεται η βάρκα αυτή την στιγμή, ο κάτοικος ανέφερε πως από όσα ξέρουν, βρίσκεται σε τουρκικό φυλάκιο απέναντι από τις Φέρρες, ενώ μάλλον, η ενέργεια έγινε από την τουρκική στρατοχωροφυλακή.

Και όλα αυτά, την στιγμή που το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατηγορεί την Ελλάδα με fakenews για δήθεν επαναπροωθήσεις στον Έβρο την στιγμή που οι ίδιοι καθοδηγούν τους μετανάστες προς την χώρα μας!  

Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν πως οι ”Έλληνες πέταξαν τους μετανάστες μέσα στο χιόνι

Είναι προφανές πως η Άγκυρα για άλλη μία φορά θέλει να δημιουργήσει κλίμα σύγκρουσης από την μία και από την άλλη, μέσω των ΜΚΟ που ελέγχει, επιθυμεί να κατηγορήσει την Ελλάδα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

 

Επώνυμη καταγγελία από Εθνοφύλακα

Ο Έλληνας εθνοφύλακας Θανάσης Καμηλάρης καταγγέλει ότι οι Τούρκοι έκαναν περιπολία στο ποτάμι και με τη λογική ότι είναι τουρκική περιοχή έκλεψαν την βάρκα του Έλληνα ψαρά.

«Εκεί που μάζευαν τα δίχτυα, ξαφνικά ακούει τη μηχανή να δουλεύει και λέει σε έναν άλλον: Ρε συ αυτή η βάρκα η δικιά μας δεν είναι;». Δεν έδωσαν όμως σημασία και όταν τέλειωσαν τη δουλειά τους επέστρεψαν να φάνε και όντως έλειπε η βάρκα. «Πήγαν οι Τούρκοι από απέναντι, πήραν τη βάρκα και εξαφανίστηκαν», υποστηρίζει ο κ. Καμηλάρης.

Επισημαίνει μάλιστα ότι όπως έγινε σήμερα γνωστό, η βάρκα βρίσκεται σε τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο, στην περιοχή των Φερών.

ΠΗΓΗ: armyvoice.gr