Σάλος με βίντεο που δείχνει «δημοσιογράφο» να τραμπουκίζει φαρμακοποιό -Open: Δεν ανήκει στο δυναμικό μας, θα κινηθούμε νομικά

Mεγάλες αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να συμπεριφέρεται με αισχρό τρόπο σε φαρμακοποιό.

Ο άνδρας ο οποίος αυτοσυστήνεται ως δημοσιογράφος του Open φέρεται με αγενέστατο τρόπο στην νεαρή κοπέλα, ζητώντας της να του αποστειρώσει τα… κέρματα και το φάρμακο που αγόρασε.

Το Open έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ανήκει στο δυναμικό του, τονίζοντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς» αναφέρει το κανάλι.

Το ντροπιαστικό βίντεο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο συγκεκριμένος άνδρας έσπευσε να «κατεβάσει» τις αναρτήσεις του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

πηγη iefimerida.gr