Σάλο προκαλεί το αμφισβητούμενο βίντεο κατοίκου της Ροδόπης που αναρωτιέται απο που πέρασαν οι μετανάστες.

Έχουμε δει τεράστιες προσπάθειες για την ασφάλιση των συνόρων και την επιτήρηση τους , έχουμε δει δυνάμεις αστυνομίας και στρατού να δίνουν μάχη με εξαγριωμένους μετανάστες και να δέχονται καπνογόνα απο την Τουρκική πλευρά 24 ώρες το 24ωρο .

Δεν είναι ψέμα , δεν είναι εύκολο..

Ένας κάτοικος της Ροδόπης ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει μετανάστες (φρέσκια φουρνιά) να περπατούν ανενόχλητοι και αναρωτιέται πόσο κλειστά είναι τα σύνορα ?

Όπως ο ίδιος αναφέρει το βίντεο τραβήχτηκε στις 17/8/2020   χωρίς να επιβεβαιώνουμε την εγκυρότητα του .

Εμείς όμως θα απαντήσουμε σε αυτή την ανάρτηση  οτι δεν μπορούμε να ελέγχουμε κάθε γωνία των συνόρων αν σκεφτεί κανείς οτι υπάρχουν διακινητές που συλλαμβάνονται καθημερινά βρίσκοντας καινούργια περάσματα.

 

Ο ίδιος αναφέρει …

Το βίντεο είναι της 17/8 και είναι από το χωριό Πρωτάτο της Ροδόπης. Διακρίνεται μια ομάδα λαθρομεταναστών που περνά μέσα από το χωριό. Το αναρτούμε για αυτούς που νομίζουν πως τα σύνορα στον Έβρο είναι σφραγισμένα… Φυσικά και καταβάλλεται προσπάθεια αλλά όχι από όλους. Κάποιοι είναι αδιάφοροι με χαρακτηριστικά ¨δημοσίων υπαλλήλων¨. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία…

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι η ΕΛΑΣ  συνέλαβε 3 διακινητές και 11 συνολικά μετανάστες στην Ροδόπη στις αρχές του Αυγούστου (4-8-2020) που προσπάθησαν να περάσουν με φορτηγάκι και ένα επιβατικό ΙΧ.