Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε Κύπριους φοιτητές για…συγχρωτισμό ενώ οι Ιρακινοί κάνουν πορείες ελεύθερα

Tην στιγμή που οι αλλοδαποί καίνε και κάνουν πορείες ανενόχλητοι, μη τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, η Κυβέρνηση επιλέγει να κόβει πρόστιμα σε Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους!

Πρόκειται για Οργουελικές και φασιστικές πρακτικές της Κυβέρνησης, η οποία ”τρέφει” μία ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους αλλοδαπούς!

Τι έγινε στην Πάτρα

Δεν μπόρεσαν και δεν ήθελαν να κρατήσουν στάση αδράνειας στις προκλητικές πράξεις του Ερντογάν και του κατοχικού στρατού με την διάνοιξη μέρους της περίκλειστής ζώνης της Αμμοχώστου. Ο λόγος για τους Κύπριους Φοιτητές στην Πάτρα του Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Πάτρας, οι οποίοι διοργάνωσαν μια εκδήλωση καταδίκης για το Βαρώσι.

Ως ένδειξη της θέλησης τους να γνωρίσουν τα εδάφη που τους στέρησαν, τραγουδούσαν κάθε λεπτό για μία ολόκληρη ώρα, για την Αμμόχωστο, το τραγούδι με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελληνοκυπρίων, με την ελπίδα της επιστροφής, «Χώμα που περπάτησα». Αν και φορούσαν μάσκα κατά τις εκδηλώσεις εκτιμήθηκε πως είχαν προκαλέσει συγχρωτισμό στην πλατεία και αστυνομικοί επέδωσαν στον φοιτητικό σύλλογο, πρόστιμο 3.000 ευρώ!  

Η εκδήλωση των κύπριων φοιτητών οργανώθηκε με επιτυχία στις 14 Οκτωβρίου, πρόσφατα ωστόσο έγινε γνωστή η εξέλιξη της επιβολής προστίμου για τη συγκέντρωση στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου στην περιοχή της Αγυιάς.

 

Στην πλατεία έγινε κατάθεση 46 κεριών στο μνημείο της πλατείας συμβολίζοντας τα 46 χρόνια της παράνομης κατοχής της μισής μας Πατρίδας από τον τουρκικό στρατό. Ακολούθως, οι Κύπριοι φοιτητές τραγούδησαν κάθε λεπτό και για μια ολόκληρη ώρα – 60 φορές – για την Αμμόχωστο, το τραγούδι με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελληνοκυπρίων με την ελπίδα της επιστροφής, «Χώμα που περπάτησα»…

Την ίδια στιγμή όμως, οι χιλιάδες μετανάστες που βέθηκαν στο Σύνταγμα και χωρίς μάσκες, κυκλοφορούν ακόμα ανενόχλητοι!

Εν τω μεταξύ, πριν δύο ημέρες εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν κατά της Γαλλίας, καίγοντας φωτογραφίες του Μακρόν και φωνάζοντας συνθήματα.

Δεν είναι δυνατόν να διώκονται φορολογούμενοι Ελληνες πολίτες επειδή θέλησαν να τιμήσουν τους νεκρούς προγόνους τους, και κάποιοι ισλαμοκανίβαλοι, που σιτίζονται από το υστέρημα των Ελλήνων να καίνε σημαίες ανενόχλητοι και να υβρίζουν την πατρίδα μας!

pentapostagma.gr