Πολάκης: «Μακεδονομάχοι» , ψευτοπατριώτες, που κρυφτήκατε για την Αγιά Σοφιά;

Με το γνωστό του καυστικό ύφος, ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του για την Αγία Σοφία, προκαλεί… να εμφανιστούν οι  ψευτοπατριώτες με  τις ανύπαρκτες αντιδράσεις για το Μακεδονικό για να διαδηλώσουν την μετατροπή της σε τζαμί.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, αν είχε συμβεί η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα οι ”Ελλαδέμποροι, ψευτοπατριώτες”  θα ήταν στα “κάγκελα” .

Υπενθύμισε μάλιστα ότι “επί του “άπιστου” αριστερού Τσίπρα δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”,ενώ επί του “χριστιανού και “ακροκεντρώου” Μητσοτάκη έγινε τζαμί η Αγία Σοφία”.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

“«Μακεδονομάχοι» ,Ελλαδεμποροι,ψευτοπατριωτες ,ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;;; Δεν έχετε ζωστεί τα άρματα ακόμα;;;

Η έχετε εμπιστοσύνη στον Ερντογαν όπως ο Σταματης του «υπερπατριώτη» Σαμαρά;;; ΥΓ Επι «άπιστου» αριστερού Τσίπρα δρομολογήθηκε η επαναλειτουργία της Θεολογικης σχολης της Χάλκης, επι χριστιανού και «ακροκεντρώου» Μητσοτακη έγινε τζαμί η Αγιά Σοφιά,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!”

Πηγή