Πολάκης για φαγοπότι: «Τσογλάνια, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!»

Πολάκης για φαγοπότι: «Τσογλάνια, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!»

Μετά την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο (με τον ίδιο να παραβρίσκεται σε τραπέζι με 7 άτομα), ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέο του μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ίδια ανάρτηση που έκανε το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε: «Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν τα τρολ εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία, ενημερώνω πως είμαι με τεστ PCR αρνητικός για τον κορωνοϊό με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δε θα χειρουργούσα ασθενείς). ΑΝΤΕ τσογλάνια, κάντε καμία άλλη δουλειά!!! Είμαι πολύ πιο επιστήμονας από εσάς για να τηρώ τα μέτρα, αλλά δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!!!»

Πολάκης για φαγοπότι: «Τσογλάνια, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!» - Εικόνα 3

Τσίπρας για τo τραπέζι στο οποίο βρέθηκε ο Πολάκης: Λάθος εικόνα, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκήςΟ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, ρωτήθηκε για το τραπέζι στο οποίο βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης στα Χανιά, και υποστήριξε πως η ανάρτηση ήταν λάθος, λέγοντας όμως ότι είναι επαρκείς οι δικαιολογίες του πρώην υπουργού.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλιο ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα: Πλήρης κάλυψη στον κ. ΠολάκηΤην τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε η ΝΔ.

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ.

Και τονίζει ακόμη: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. ‘Παρανομείτε αλλά στα κρυφά’ λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Πηγή : thecaller.gr

Πηγή

The post Πολάκης για φαγοπότι: «Τσογλάνια, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!» appeared first on Koyzoylo.gr.