Πλήρωνε ίντερνετ με γραμμή 0.2 Μbps για 2 έτη. Όταν ζήτησε να φτιαχτεί του είπαν τόσο είναι. Τώρα του έστειλαν εξώδικο.

Ο πολίτης που μας έστειλε την καταγγελία είχε υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία τηλεφωνίας για 2 έτη έχοντας πληρώσει και την τελευταία δεκάρα αλλά μην έχοντας ίντερνετ και πολλές φορές η ταχύτητα σύνδεσης να φτάνει  στα 0.2 Μbps.   Να σημειωθεί οτι δεν απαίτησε ποτέ να έχει την υποσχόμενη 24Mbps σύνδεση μα ούτε και τα μισά αυτής αρκεί να μπορεί να συνδεθεί να κάνει την δουλειά του .

Ο πολίτης προσπάθησε να επικοινωνήσει με το τεχνικό τμήμα ουκ ολίγες φορές να επιλυθεί το ζήτημα του μέχρι που τελικά κατάφερε να συνδεθεί με έναν τεχνικό της τηλ εταιρείας.

Η απάντηση ήταν απλή      “Ε ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ”

Ο πολίτης απόρησε και θέλησε να μάθει  αν η περιοχή του θεωρείται προβληματική  και αν αυτό ισχυέι τότε γιατι πουλάνε υπηρεσίες σε μια προβληματική περιοχή?

Έκανε αίτημα 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο να διακόψει την σύνδεση χωρίς επιβάρυνση.

Αμέσως  ήρθε ένα μήνυμα SMS στο κινητό του που έλεγε  “Το αίτημα σας δεν έγινε αποδεκτό”.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί και να μην πληρώσει τα τελευταία 35 ευρώ του μήνα .

 

Σήμερα η εταιρεία έστειλε για 3η φορά εξώδικο ζητώντας 195 ευρώ  και φυσικά όλα αυτά συνοδεύονται απο τηλέφωνα τα οποία θα βρείτε και στην αναζήτηση της google .

Φαίνεται οτι δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις.

 

18/02/2020

Απειλούν ΄λένε ψέματα,αγενείς ,απλά τραγικοί! Και ακομα πιο τραγική η vodafone που δίνει υποθέσεις σε αυτούς τους τύπους. Κάντε όλοι μια καταγγελία στο δικηγορικό σύλλογο

08/02/2020

Επικίνδυνη! Αγενέστατη! Απατεώνισσα! Ψεύτρα! Ενοχλητική !

05/02/2020

Τηλεφωνούν και απειλούν με εξώδικο , δικαστικό επιμελητή και αγωγή για “”δήθεν” οφειλή 120€ στη Vodafone, από σπάσιμο συμβολαίου. Ο δικηγόρος μου έβαλε τα γέλια. Αίσχος και ξεφτίλα στη Vodafone που έλυσε όλα της τα προβλήματα και περιμένει τα 120€ βιοπαλαιστών ανθρώπων . Δυσφήμιση τεράστια για την εταιρεία τους!

24/01/2020

ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ

 

 

Όπως φαίνεται είναι πολλοί που διαμαρτύρονται ….