Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία

 

Οι Παξοί και Αντίπαξοι διαθέτουν εξωτικές παραλίες με πράσινα και τιρκουάζ νερά, λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο. Το παραδεισένιο σκηνικό συμπληρώνουν τα υπέροχα καταπράσινα τοπία με τη βλάστηση που φτάνει μέχρι το νερό. Ελάτε μαζί να ανακαλύψουμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες των νησιών αυτών, εκεί που το παραμύθι ξεκινά!

Παραλίες στους Παξούς

Μονοδένδρι

Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία - Εικόνα 1

Η κοσμοπολίτικη αυτή παραλία είναι μία από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού με βότσαλο. Βρίσκεται βόρεια του Λογγού και είναι η μοναδική οργανωμένη παραλία στο νησί με δωρεάν ξαπλώστρες και water sport. Επίσης λειτουργεί beach bar και εστιατόριο.

Κηπιάδι

Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία - Εικόνα 2

Είναι η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με υπέροχα γαλάζια νερά και βότσαλο. Βρίσκεται κοντά στο Λογγό και είναι κατάλληλη για να αράξετε με σκάφος.

Ορκός

Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία - Εικόνα 3

Θα τη βρείτε στη βόρεια πλευρά του νησιού, κοντά στην Λάκκα. Μια παραλία με καταγάλανα νερά και λευκό βότσαλο. Εδώ, οι ελιές και τα κυπαρίσσια φτάνουν μέχρι την παραλία. Για να φτάσετε θα χρειαστεί να περπατήσετε 10 λεπτά σε ένα άνετο μονοπάτι.

Παραλίες στους Αντίπαξους

Βρίκα

Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία - Εικόνα 4

Η παραλία Βρίκα στους Αντίπαξους αποτελεί ένα μοναδικό μέρος για να κολυμπήσετε. Είναι αμμώδης με κρυστάλλινα καταγάλανα νερά ιδανικά για snorkeling. Υπάρχει μια μικρή σπηλιά στη βόρια πλευρά της παραλίας που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε. Tip: Μπορείτε να την επισκεφτείτε με τις ημερήσιες κρουαζιέρες από Πάργα, με θαλάσσιο ταξί ή ταχύπλοο από Παξούς ή νοικιάζοντας σκάφος.

Βουτούμι

Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία - Εικόνα 5

Αυτή η παραλία είναι μία από τις ωραιότερες της Ελλάδας. Τα κρυστάλλινα νερά και η λευκή άμμος σε συνδυασμό με την βλάστηση του μικρού νησιού, δημιουργούν ένα παραδεισένιο τοπίο.

Πηγή: travelstyle.gr

Πηγή

The post Παξοί-Αντίπαξοι: Εξωτικές παραλίες σε παραδεισένια τοπία appeared first on Koyzoylo.gr.