Πάτρα: Βέβηλοι έβαψαν το πρόσωπο του Εσταυρωμένου σε εκκλησία [ΦΩΤΟ]

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βεβήλωσης βρέθηκαν οι πιστοί που επισκέφθηκαν την εκκλησία των Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους της περιοχής Κρύα Ιτεών στην Πάτρα, καθώς διαπίστωσαν αγανακτισμένοι ότι άγνωστοι είχαν βάψει με μαύρη μπογιά το πρόσωπο του Εσταυρωμένου!

Οι προσκυνητές που πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης στο προσκυνητάρι του ναού για να ανάψουν το καντήλι, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ότι οι ιερόσυλοι είχαν βάψει με σπρέι το πρόσωπο του Ιησού, ώστε να μην διακρίνονται καθόλου τα χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισαν σχηματίζοντας μία κυματοειδή γραμμή στο υπόλοιπο σώμα του Χριστού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και δημοσίευσε το thebest.gr.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών. Στο ναό των Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους δεν πραγματοποιούνται λειτουργίες λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τη μείωση εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως και σε όλους τους ναούς ανά την Ελλάδα. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτός για ατομική προσευχή, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι ιερόσυλοι.