«Πάρτε μου μάσκαρα»! Καθηγήτρια αρνείται να φορέσει μάσκα στην τάξη και μοιράζει απουσίες (video)

«Λέει δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς»

Ως αρνητή του κορωνοϊού και της μάσκας χαρακτηρίζουν την καθηγήτριά τους, οι μαθητές ΕΠΑΛ στον Υμηττό. Η άρνηση της καθηγήτριας να φορέσει μάσκα μέσα στην τάξη που είναι υποχρεωτική για όλους, εξόργισε τους μαθητές της που διαρκώς της κάνουν παρατηρήσεις.

Το θέμα με την «αντάρτισσα» καθηγήτρια έχει φτάσει στον διευθυντή του Σχολείου, ενώ έγινε αναφορά και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όμως εκείνη αρνείται να συμμορφωθεί. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει παρουσιάσει κάποιο έγγραφο ούτε έχει επικαλεστεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Η καθηγήτρια αυτή έχει μια δικιά της ιδεολογία, δεν θέλει να φοράει τη μάσκα. Της λέμε και εμείς οι μαθητές να βάλει μάσκα αλλά το αρνείται» δήλωσε ένας μαθητής στο Mega, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Λέει δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν παθαίνει κανείς τίποτα, δεν κολλάει κανείς». Όταν οι μαθητές έφτασαν στα όριά τους και προσφέρθηκαν να της αγοράσουν μάσκα, η ίδια δήλωσε «πάρτε μου μάσκαρα».

Οι μαθητές καταγγέλουν ότι τα πράγματα έχουν «αγριέψει» αφού η καθηγήτρια που δεν λέει να ακολουθήσει τα υποχρεωτικά μέτρα, πλέον απαντά με απουσίες και στέλνει εκτός τάξης τους μαθητές που της κάνουν παρατήρηση.