Με εντολή Σαλβίνι οι ιταλικές αρχές «πετάνε» έξω, εκατοντάδες «μετανάστες» από το πρώην Ολυμπιακό Χωριό στο Τορίνο της Ιταλίας, το οποίο είχε μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα στρατόπεδα παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Περίπου 183 μετανάστες εκδιώχθηκαν από το «μπλε κτίριο». «Εμπρός με ασφάλεια και νομιμότητα! Μετά από χρόνια συζητήσεων, από τα λόγια, περνάμε στις πράξεις», έγραψε στο Twitter ο Σαλβίνι τη Δευτέρα.

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Avanti con sicurezza e legalità! Dopo anni di chiacchiere, dalle parole ai fatti. https://torino.repubblica.it/cronaca/2019/03/11/news/torino_via_all_alba_allo_sgombero_della_terza_palazzina_del_moi_traslocano_200_immigrati-221225600/ 

Torino: via all’alba allo sgombero della terza palazzina del Moi, traslocano 200 immigrati

L’operazione accelerata dopo il pressing di Salvini che vuole l’ex villaggio libero entro l’anno

torino.repubblica.it

410 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τάξη και ασφάλεια, αυτό θέλει να περάσει ο Σαλβίνι στη χώρα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα πριν λίγες ημέρες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, πριν λίγες ημέρες, το ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε μία νομοθετική ρύθμιση που διευκολύνει την αυτοάμυνα με όπλα. Με 373 «Ναι» έναντι 104 «Όχι», το σώμα ψήφισε την τροποποίηση των άρθρων 52 και 55 του ποινικού κώδικα.

Το νομοσχέδιο εισήγαγαν προς ψήφιση ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τζούλια Μποντζόρνο. Και οι δύο ανήκουν στη Λέγκα του Βορρά. Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, κρίνεται «πάντοτε» με βάση τις ισχύουσες συνθήκες όποιος αμύνεται με όπλα κατά προσώπων που παραβιάζουν το σπίτι ή την επιχείρησή του.

«Όταν ένας μασκοφόρος στέκεται στο ένα μέτρο μπροστά μπροστά μου, πρέπει να αμυνθώ, αφού πρώτα καταλάβω, εάν ο δράστης με απειλεί, αν το πιστόλι του είναι πραγματικό κι αν το μαχαίρι του είναι ακονισμένο», ανέφερε ο Σαλβίνι.

Όλα αλλάζουν πλέον στην Ευρώπη.

Δείτε βίντεο: