Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μήνυση στην Έλενα Ακρίτα

Μια ανάρτηση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στο Twitter προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Η δημόσια θέση όμως της Έλενας Ακρίτα που υποστήριξε τον συνάδελφό της έκανε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να την προειδοποιήσει ότι θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραψε στο Twitter: «Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει γράφοντας μεταξύ άλλων: «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μου έχεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προιόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα. pic.twitter.com/U4flQkAGsn

— Μπογιόπουλος Νίκος (@NMpogiopoulos) July 19, 2020

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της κόντρας η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook: «Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος…».

Ο Μπογιόπουλος σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση: «Αγαπημένη μου Ελενα, κυρίες και κύριοι, ο εκδιωχθείς από τον ΣΚΑΙ ως φορέας “παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”, ο βουλευτής και – κατά δήλωσή του – “διανοούμενος” Μπογδάνος, με… απειλεί ότι “μου τη χαρίζει χρόνια τώρα” και ότι “Ηρθε και η δική μου ώρα…”. Κατόπιν αυτών δηλώνω ότι… σκιάχτηκα».

Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 19. Juli 2020

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν το “άφησε να πέσει κάτω” και έσπευσε να απαντήσει προειδοποιώντας: «Έγραψε ό,τι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία και το έγραψε για μένα. Και με την Ακρίτα λοιπόν στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τέλους, με κάθε υβριστή, με κάθε φορέα ηθικού πλεονεκτήματος που στοχοποιεί και απειλεί την ασφάλεια και την ακεραιότητά μου».

Η Έλενα Ακρίτα αναδημοσίευσε το tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’ Έχει δίκιο! Του ζητώ ταπεινά συγγνώμη και επανορθώνω: ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τέσσερις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’»

Ο Μπογδάνος μηνύει και μένα επειδή έγραψα ‘Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας μπογδάνος…’ Έχει δίκιο! Τού…

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 20. Juli 2020

 

Πηγή