Ο Ηρακλής στην Νεα Υόρκη ρεζιλεύει τα Αμερικανάκια στα Ολυμπιακά αθλήματα. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε μια ταινάι του 1970

Ο ταλαντούχος και διάσημος αθλητής Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε το μεγάλο βήμα στην μεγάλη οθόνη το 1970 . Πριν μεταναστεύσει στην Αμερική κέρδισε  το πρώτο του έπαθλο του Mr. Universe το 1967 σε ηλικία 20 ετών που στην ουσία ήταν και  το εισιτήριό του για την Αμερική και το Λος Άντζελες όπου και μετανάστευσε το 1968.

Μεγάλος λάτρης του Body building και φυσικά της Αρχαιας Ελληνικής ιστορίας αφού θαύμαζε πολύ την Ολυμπιάδα και φυσικά τον τρόπο ζωής των Αρχαίων Ελλήνων.

Πριν μεγαλώσει η φήμη του ώστε να γυρίσει θρυλικές ταινίες όπως “ο Βάρβαρος” και ο αξέχαστος εξολοθρευτής δοκιμάσε την τύχη του σε Αμερικάνικες σειρές και ριάλιτι  αλλά και στην φοβερή του ερμηνεία στον ρόλο του “Ηρακλή”.

Η παραγωγή τόνισε οτι κανένας δεν μπορούσε να ταιριάξει σε αυτόν τον ρόλο καλύτερα αφού ο σωματότυπος του ήταν πραγματικά μοναδικός για την εποχή !

 

Το παρακάτω αποτελεί στιγμιότυπο της ταινίας και φυσικά απο τα καλύτερα αφου τον δείχνει να ντροπιάζει Αμερικανάκια χωρίς να προκαλεί με το ήθος ενός πραγματικού Ολυμπιονίκη απο την Αρχαία Ελλάδα!

“Φυσικά και μπορώ , είμαι ο Ηρακλής απο την Ελλάδα ”