Ντροπή! Έκλεψαν το κινητό του γιατρού την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες στον 6χρονο Φώτη

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η καταγγελία του γιατρού που ήταν παρών στον αγώνα καρτ στην Πάτρα, όπου σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα με θύμα τον 6χρονο Φώτη.

Ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο μικρό αγοράκι, καταγγέλλει ότι του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να επαναφέρει τον 6χρονο. Όπως αναφέρει μάλιστα, στη συσκευή έχει φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου και κάνει έκκληση σε όποιον το έχει, να του το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε.

Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω το μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ – κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ» αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

πηγη