Νίκος Μάνεσης για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: «Με σκουπίδια δεν πρέπει να ασχολούμαστε»

Ο δημοσιογράφος του Alpha τόνισε ότι από άποψη δεν προβάλλει το σποτ στην εκπομπή του – Σάλο στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Έντονη η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από τον δημοσιογραφικό κόσμο για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι χρηματίζονται, ο Νίκος Μάνεσης από την ενημερωτική εκπομπή του, το πρωί του Σαββάτου, στον Alpha, διεμήνυσε ότι από άποψη δεν προβάλλει το βίντεο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

«Με σκουπίδια δεν πρέπει να ασχολούμαστε», διεμήνυσε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Το βίντεο ανήρτησε η Κουμουνδούρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά τις νέες ενδοκομματικές τριβές που προκάλεσε η «υπόθεση Παπαδημούπολη» που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ». Σύμφωνα με την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα μας δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου και το κεντρικό του μήνυμα είναι ότι οι ειδήσεις… αγοράζονται!

Αμήχανη απάντηση Σκουρλέτη για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχαμε πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο

Aπαντητική επιστολή του προς την ΕΣΗΕΑ απέστειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο κατηγορεί συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι χρηματίζονται:

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η ΕΣΗΕΑ είχε απευθύνει επιστολή στον κ. Σκουρλέτη, στην οποία στηλιτεύει «τον απαράδεκτο διασυρμό συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου μέσω του προκλητικού video που δημοσιεύσατε στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης και της αντιπολιτευτικής τακτικής».

Απαντώντας σήμερα, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο» και «το κύριο πολιτικό θέμα ήταν και είναι η διάθεση δημόσιου χρήματος σε ΜΜΕ με αδιαφανείς όρους».

[protothema.gr]