Να δείτε στο τέλος θα πάρουν όλοι F-35 γιατί τα λεφτά είναι πολλά για να αφήσεις κάποιον στην απέξω. Δείτε πόσο κοστίζει

Όλοι έχουν περάσει απο την Προεδρική κατοικία και φυσικά απο τον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την συνεργασία των ΗΠΑ με την χώρα τους.  Αυτή η συνεργασία  όμως δεν θυμίζει  “το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα 2 το πρόσωπο”  .  Οι Αμερικάνοι πάντα απαιτούν και μάλιστα έχουν σαν κύριο σκοπό την διατήρηση των βάσεων τους εξαπλωμένη σε Αμερική και Ευρώπη , αυτό άλλωστε είναι και το φλέγον θέμα αυτής της περιόδου βλέποντας αναταραχές σε Συρία, Ιρακ, Ιραν και πολλές ανησυχητικές κινήσεις του Τούρκου και Ρώσου ηγέτη.

Φυσικά και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς οτι ο Τραμπ έκανε συζητήσεις εκτός κάμερας και μικροφώνου με πολλούς ηγέτες με έναν μόνο σκοπό.  “Να πουλήσει όπλα”.

Ο στόχος του είναι να βγάλει τις ΗΠΑ απο την κρίση με τον δικό του τρόπο αφού σαν επιχειρηματίας είχε εξίσου την ίδια στάση , την πονηριά.

Η ταμπέλα φυσικά ενός τέτοιου παζαριού όπλων δεν είναι άλλη απο το “Διαπραγμάτευση” .

 

Να δείτε που στο τέλος θα έχουμε όλοι F-35  γιατί πολύ απλά , τα λεφτά είναι πολλά !

Συγκεκριμένα, για το FY2019 το κόστος του F-35 ανά μονάδα ανέρχεται σε 108.78 εκατομμύρια δολάρια (10,117 δισεκατομμύρια δια 93 αεροσκάφη). Το αντίστοιχο νούμερο για το FY2020, είναι 117,6 εκατομμύρια δολάρια (9,175 δισεκατομμύρια διά 78 αεροσκάφη)!