«Μολών Λαβέ!» λένε στο νησί και το εννοούνε

Ο πρόεδρος του Μανταμάδου, Χ. Τζελαϊδης επισημαίνει ότι «πάνω από τα κορμιά μας» θα γίνει η νέα δομή

«Είμαστε όλοι αντίθετοι, αυτά τα έκανε μόνο η χούντα, να επιτάσσει χωρίς τη θέληση των ανθρώπων», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαϊδης στο ρ/σ του «Ν», επισημαίνοντας ότι ενημερώθηκε από το «Ν» για τη δημιουργία νέας δομής κλειστού τύπου στη θέση Καράβα.

«Έχω τη διάθεση να δώσω δημόσια περιουσία για να γίνουν έργα πολιτισμού και ανάπτυξης που τόσο ανάγκη τα έχει το νησί- όχι για να κάνω νεκροταφεία ψυχών» ξεκαθάρισε.

Θυμίζουμε την προ ημερών απόφαση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας ενάντια στη νέα δομή, όπου μέχρι χτες απλώς φημολογούνταν ενώ τώρα η περιοχή επιτάχθηκε!

Κάθετα αντίθετη η τοπική κοινότητα γιατί «η περιοχή εκεί είναι στρατηγικής σημασίας. Εκεί θα πέσουν οι πεζοναύτες και τα ελικόπτερα σε περίπτωση πολέμου. Αν έχεις 7 χιλιάδες ανθρώπους εκεί μέσα και έρθουν τα τούρκικα ελικόπτερα, θα έρθουν πιο γρήγορα στο πλάτωμα αυτό» επισήμανε στο «Ν» ο κ. Τζελαϊδης. «Και πάνω απ’ όλα εκεί υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν πάνω από 4 χιλιάδες ζωντανά, τα οποία θα ξεκληριστούν- μετά τις εξευτελιστικές τιμές του γάλακτος, του λαδιού, του κρέατος, πάνε να μας αφανίσουν όλους», πρόσθεσε.

 

Και τόνισε: «Μολών Λαβέ! Ας έρθουν να την πάρουν, θα μας βρουν μπροστά τους, θα προβάλλουμε τα κορμιά μας».

Ο πρόεδρος ετοιμάζεται να διοργανώσει γενική συνέλευση για περαιτέρω αντιδράσεις.

 

πηγη