Με χωρίσματα, μάσκες και αντισηπτικά η εξυπηρέτηση σε εστιατόρια, καφετερίες και μπαρ

Τι λένε ιδιοκτήτες για τις κατασκευές που θα κάνουν στους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να υπάρξει προστασία των πελατών.

Καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια αναμένεται να ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στο κοινό μέσα στον Μάιο, όμως πρέπει να λάβουν μέτρα για την προστασία των πελατών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μιλούν ιδιοκτήτες για τις κατασκευές που θα κάνουν στους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να υπάρξει προστασία των πελατών.

 

Xωρίσματα και πλεξιγκλάς, μάσκες και αντισηπτικά θα περιλαμβάνει η επόμενη μέρα μετά το άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης.

Το πρώτο που θα γίνει είναι να μειωθούν τα τραπεζοκαθίσματα, ώστε οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών να μεγαλώσουν. Σίγουρα θα λειτουργούν κατά κύριο λόγο οι εξωτερικοί χώροι, αφού θεωρητικά θα το επιτρέψει και η βελτίωση του καιρού.

Πολλοί επιχειρηματίες σχεδιάζουν να χωρίζουν τα τραπέζια με χωρίσματα (ξύλινα ή πλεξιγκλάς), ενώ θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό στη διάθεση των πελατών. Παραγγελίες έχουν γίνει για μάσκες και γάντια για το προσωπικό.

 

Πηγή

The post Με χωρίσματα, μάσκες και αντισηπτικά η εξυπηρέτηση σε εστιατόρια, καφετερίες και μπαρ appeared first on Koyzoylo.gr.