Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Τα παιδιά με καρκίνο φορούν μάσκες χωρίς ποτέ να διαμαρτύρονται”

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο από τη ζωή της. Το έργο της για τα παιδιά, με καρκίνο, κρίνεται τεράστιας αξίας.

Η ίδια έχει συνυπάρκει με τα συγκεκριμένα παιδιά στην «ΕΛΠΙΔΑ». Η κα Βαρδινογιάννη δέχυηκε τα χαμόγελα των παιδιών. Όμως, εκείνα τα χαμόγελα δεν ήταν φανερά. Ήταν καλυμμένα πίσω από τις μάσκες τους, οι οποίες τους παρείχαν προστασία.

Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη στέλνει το δικό της μήνυμα σχετικά με το πόσο απαραίτητες είναι οι μάσκες, προκειμένου να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τον κορωνοϊό.

«Η χειρουργική μάσκα αποτελεί «ασπίδα» για τα παιδια της ΕΛΠΙΔΑΣ. Τα παιδια με καρκίνο έχουν μάθει να φορούν τις πράσινες αυτες μάσκες όλες τις στιγμές της ημέρας, στο παιχνίδι, στα μαθήματα τους, στην αγκαλιά της μητερας τους… χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθούν, και χωρίς ποτε να δυσανασχετήσουν. Αυτες τις κρίσιμες ώρες, που η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για μικρους και μεγάλους, είναι ίσως μια ευκαιρία να διδάξουμε σε όλα τα παιδια την έννοια του σεβασμού στην ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Τα παιδιά με καρκίνο φορούν μάσκες χωρίς ποτέ να διαμαρτύρονται” - Εικόνα 2

Πηγή: singleparent.gr

The post Μαριάννα Βαρδινογιάννη: “Τα παιδιά με καρκίνο φορούν μάσκες χωρίς ποτέ να διαμαρτύρονται” appeared first on Koyzoylo.gr.