Μάνατζερ σε πολυεθνική ξεσπά : “Οι Γερμαναράδες, μια ζωή θυμάμαι να βουτάνε στους μπουφέδες σαν λιγούρια”

Ο “Κ” μας έστειλε μήνυμα καθώς έχει απογοητευτεί με τις κινήσεις της Γερμανίας και την ευαισθητοποίηση της για το χρήμα αλλά όχι για την Ευρώπη σαν σύνολο που επικαλείται μόνο όταν έχει ανάγκη η ίδια.

“Και ποιοι είναι οι Γερμανοί ? Ο ανώτερος λαός που έλεγε ο Χίτλερ? Με τι ?  Με τα ρεψίματα μετά το λουκάνικο και την μπύρα που το θεωρούν έπαινο για τον μάγειρα?  Με την τσιγκουνιά τους που ποτέ δεν έχουν φέρει ή λάβει δώρο είτε σε γιορτές είτε σε επισκέψεις όπως κάνουμε εμείς?   (Θυμάμαι πήγα ένα κρασί σε μια επίσκεψη σε σπίτι και έβγαλαν λεφτά να μου το πληρώσουν γιατί δεν έχουν μάθει σε χειρονομίες καλής θελήσεως αλλά και γιατί δεν θέλουν υποχρεώσεις ).

Ποιοι είναι οι Γερμανοί ?  Αυτοι που μας έδειξαν πως να δίνει “μίζες” (siemens) και πως να κάνεις παραποιήσεις όπως αυτές με τα καυσαέρια των αυτοκινήτων ( σχεδον όλες οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες)  ?

Και μετά λες να ανοίξεις μαγαζί να εκπροσωπήσεις Γερμανική εταιρεία και σου κάνουν την ζωή πατίνι με προδιαγραφές και με ελέγχους λες και τα δικά τους είναι “αριστουργήματα” .

Αυτοί είναι οι Γερμανοί , οι βασιλιάδες της Ευρώπης  που έρχονται Ελλάδα και μαθαίνουν και το παζάρι , που αντι για τροχόσπιτα ρίχνουν 2 στρώματα στην “κλούβα” για να μην πληρώσουν ξενοδοχείο 40 ευρώ την βραδιά ”