Λούλης: Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική να αποζημιώνει εργαζόμενους και επιχειρήσεις (Video)

Ωμός και κυνικός ο Γενικός γραμματέας Τουρισμού, και θαυμαστής του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Κώστας Λούλης δήλωσε απερίφραστα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ: «Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες.

Κι όλα αυτά όταν κλάδος θα βιώσει το πιο δύσκολο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι απλήρωτοι και χωρίς βοήθεια.

Ο Κ.Λούλης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ1 ήταν αποκαλυπτικός: «δεν είμαι προφήτης να σας πω τι θα λέμε μετά από ένα ή δυο μήνες» όταν ρωτήθηκε για το σχέδιο της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ενώ με τη φράση που χρησιμοποίησε “πηγαίνουμε βήμα-βήμα επί του ζητήματος, βλέποντας και κάνοντας ουσιαστικά” κατέδειξε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός στο υπουργείο Τουρισμού.

Με ωμό κυνισμό απάντησε και στην έκκληση επιχειρηματιών και εργαζομένων του κλάδου για οικονομική στήριξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει όλοι να καταλάβουν, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, πως δεν είναι το κράτος μια ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλους τους κινδύνους και θα αποζημιώσει τους πάντες.

Είναι επιχειρηματίες και υπάρχουν κάποια ρίσκα. Η χρονιά αυτή είναι μια χρονιά σαν έχει γίνει πόλεμος, θα είναι κάτι καλύτερο από ότι ήταν η δεκαετία του 1940″.

 

Πηγή: Αυγή