Λίγοι έγραψαν γι’αυτό…. Θετικό στον κορονοϊό ζευγάρι από την Αφρική στο hot pot της Ριτσώνας

Όπως αποκαλύφθηκε, πριν διαγνωστεί με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» είχε επισκεφθεί (άγνωστο στον αριθμό) και τη γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας για εξετάσεις, χωρίς κανένας να υποπτευθεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να είχε τον φονικό ιό.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η γυναίκα, χωρίς να ξέρει ότι έχει μολυνθεί, είχε έρθει σε επαφή με πολλά άτομα εντός και εκτός του Νοσοκομείου.

Μάλιστα η Καμερουνέζα δεν θέλησε να γεννήσει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ταξίδεψε στην Αθήνα (με άγνωστο μέσο) για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη, στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Μόλις γέννησε και αφού ήρθε σε επαφή με γιατρούς, εργαζόμενους και άλλες μητέρες, η διοίκηση του νοσοκομείου ειδοποιήθηκε από το hot spot ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της.
Ανησυχία υπάρχει για τις γυναίκες που ήταν στον θάλαμο μαζί της, όπως και για το προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί της.
«Τις ειδοποιήσαμε αυτές τις γυναίκες. Έχει γίνει όλη η διαδικασία που προβλέπεται για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή».
Το προσωπικό που ανέλαβε τη νοσηλεία της βρίσκεται σε καραντίνα.