Κρεμάστηκε Από Μπαλκόνι Για Να Σώσει Σκύλο Που Κινδύνευε (vid)

Αρκετοί γείτονες προσπάθησαν να ζητήσουν βοήθεια για τη διάσωση του σκύλου, αλλά μόνο ένας τόλμησε να το διακινδυνεύσει.

Συγκινεί η αυτοθυσία του άντρα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, αφού έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο για να σώσει σκύλο που είχε εγκλωβιστεί σε μπαλκόνι.

Κρεμάστηκε Από Μπαλκόνι Για Να Σώσει Σκύλο Που Κινδύνευε (vid) - Εικόνα 2

Όλα ξεκίνησαν όταν άκουσε τα κλάμα του σκύλου. Δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν είδε ότι στο πάνω μπαλκόνι κρεμόταν ένας μικρόσωμος σκύλος.

Κρεμάστηκε Από Μπαλκόνι Για Να Σώσει Σκύλο Που Κινδύνευε (vid) - Εικόνα 3

Αρχικά προσπάθησε να τον σπρώξει πίσω με τη βοήθεια μιας σκούπας, αλλά το άτυχο σκυλί παρέμεινε “κολλημένο” στο ίδιο σημείο. Έτσι αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, σκαρφαλώνοντας από το δικό του μπαλκόνι στο πάνω, ρισκάροντας τη ζωή του, καθώς το διαμέρισμα βρισκόταν πολύ ψηλά.

Κρεμάστηκε Από Μπαλκόνι Για Να Σώσει Σκύλο Που Κινδύνευε (vid) - Εικόνα 4

Μετά από μερικά τεταμένα λεπτά, ο άντρας κατάφερε να φτάσει στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού και μπήκε στο διαμέρισμα για να πάρει τον σκύλο. Όπως ακούστηκε στο βίντεο, αυτοί που παρευρέθηκαν χειροκρότησαν τη δράση του νεαρού άνδρα.

Κρεμάστηκε Από Μπαλκόνι Για Να Σώσει Σκύλο Που Κινδύνευε (vid) - Εικόνα 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πλάνα από το περιστατικό δείχνει πόσο σκληρή ήταν η διάσωση. Ευτυχώς, έφτασε εγκαίρως για να τραβήξει τη Λούνα με ασφάλεια.

«Όταν είχα τη Λούνα στα χέρια μου και κοίταξα κάτω, χίλιες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου», είπε ο Τζέιντζε. «Η φίλη μου ήταν λίγο αναστατωμένη, φωνάζοντας μου,» Μείνε εκεί! Μην ανεβαίνεις!

Πηγή