Κορωνοϊός ή εμβόλιο; Τι φοβάσαι περισσότερο;

Αναγνώστης θέτει το δίλημμα της σύγχρονης εποχής

Όλοι έχουμε στο περιβάλλον μας άτομα που φοβούνται ή χλευάζουν τους κινδύνους που πηγάζουν από μία πιθανή προσβολή από τον ιό.

Ο καθένας ζυγίζει τις πιθανότητες και αποφασίζει, αλλά οι επιθέσεις στον Μητσοτάκη, την κυβέρνηση, τον Πετρίδη και όλους όσους νομίζεται ότι σας έφεραν τον ιό, είναι για γέλια. Έτυχε και στην εξουσία είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, θα μπορούσε να είναι η προηγούμενη, όλος ο πλανήτης έχει τα ίδια προβλήματα και όλες οι κυβερνήσεις ψάχνουν την λύση.

Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλες τις χώρες και ειδικά στην Ελλάδα: Κορονοιός ή εμβόλιο;

Και μάλιστα στην Ελλάδα, ας μην κρυβόμαστε ο εμβολιασμός και ο κορωνοϊός έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσδοκούν βελτίωση στα ποσοστά τους από μία ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης γι’ αυτό και ουσιαστικά κάνουν την πάπια όλα τα αντιπολιτευόμενα κόμματα στο θέμα του εμβολιασμού με εξαίρεση το κόμμα του Βελόπουλου που είναι ανοικτά εναντίον.

 

Κορωνοϊός ή εμβόλιο; Τι φοβάσαι περισσότερο;

 

Στην Ελλάδα οι παρενέργειες από τα εμβόλια δεν φαίνονται να ξεπερνούν τις 10, άντε, αν θέλετε 20, πόσοι όμως έχουν νοσήσει και υπέφεραν ή υποφέρουν, πόσοι έχασαν την ζωή τους και δεν νομίζω να ισχύει αυτό που έλεγαν όσοι δεν αποδέχονται τον ιό, ότι δεν ξέρουν κανένα να έχει νοσήσει.

Η συνέχεια του κειμένου από τον αναγνώστη

Οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι επαναφορά στην κανονική ζωή, τα προβλήματα δεν αποκλείεται να υπάρχουν για αρκετά χρόνια, ναι μπορεί να κάνουμε και άλλα εμβόλια και τι έγινε, μήπως πολλοί από εμάς δεν κάνουν κάθε χρόνο αυτό της γρίπης.

Μα οι φαρμακευτικές εταιρείες με τα τεράστια κέρδη μπλα μπλα, τα φάρμακα και οι βιταμίνες, και διάφορα βοηθήματα είναι πια είναι ο σύγχρονος πόλεμος, δεν αλλάζει, το κεφάλαιο θα μας τα παίρνει με διάφορους τρόπους, όσοι πιστεύουν στην μόνιμη επανάσταση ας περιμένουν λίγο, μερικές δεκαετίες μέχρι το τέλος του πλανήτη ή κάτι κοντά σ’ αυτό.

Να κάνετε λοιπόν το εμβόλιο ή όχι; ρωτήστε αν μπορείτε κάποιον που έχει νοσήσει και πήγε στο νοσοκομείο και την γλίτωσε και να θυμάστε οι παροιμίες σπάνια είναι τυχαίες, Απαντήστε βασικά στο ερώτημα του τίτλου στον εαυτό σας και αποφασίστε.

The post Κορωνοϊός ή εμβόλιο; Τι φοβάσαι περισσότερο; appeared first on i-diakopes.gr.