Κορομηλά για ελληνοτουρκικά: «Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας – Το νου σας στους Τουρκοερντογανικούς που διαβάζουν και μεταφράζουν…»

Μέσα από μια σειρά από tweets, η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε για τις τεταμένες σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο Καστελόριζο. Η παρουσιάσρια συστήνει ψυχραιμία και ενότητα, ενώ επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι μόνη της, αναφερόμενη στις «αμφισβητούμενες περιοχές» για τις οποίες έκανε λόγο η Ουάσιγκτον.

«Έχετε καταλάβει ότι «σαΐνια» Τουρκοερντογανικοί διαβάζουν και μεταφράζουν ότι γράφετε εδώ. Το νου σας λοιπόν. Τώρα. Σε τέτοιες πονηρές στιγμές τα χρώματα, τα κόμματα και οι αντιπαραθέσεις ας σωπάσουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα. Ενωμένοι! Αυτό! Καλή είναι και η πλακίτσα που κάνετε αρκετοί, αναρωτιέμαι όμως μήπως λίγο μέτρο χρειάζεται. Ας σκεφτούμε, νομίζω, τον φόβο και την αγωνία των οικογενειών που τα παιδιά τους βρίσκονται στις επάλξεις για να μας προστατέψουν, αν χρειαστεί. Με τον πανούργο και πολεμοχαρή Ερντογάν όλα παίζονται.

Τελευταίο! Ήμασταν και είμαστε μόνοι μας! Το «αμφισβητούμενες περιοχές» της Ουάσιγκτον, αποτελεί την σημαντικότερη για μένα είδηση που τα λέει όλα. Καλό βράδυ! Ας παραμείνουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι, δυνατοί αγαπημένοι και περήφανοι», έγραψε συγκεκριμένα.

 

Πηγή