Κλείνει καφέ στην Σβώλου Θεσσαλονίκης – «Δε θα γίνουμε ελεγκτές του διπλανού μας»

“Ενώνουμε τη φωνή μας με τα συνεργατικά εγχειρήματα που απαιτούν την άμεση απόσυρση των μέτρων”

Την έντονη αντίδραση τους στα νέα μέτρα περιορισμού δείχνουν πολλά καταστήματα, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, κάνοντας απεργία και κλείνοντας την επιχείρηση τους. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το παρακάτω βιβλιοπωλείο, οι «Ακυβέρνητες Πολιτείες».

Όπως αναφέρουν οι «Ακυβέρνητες Πολιτείες» που βρίσκονται στην Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης «Από σήμερα, Δευτέρα 8/11, ως αντίδραση στα νέα μέτρα και αρνούμενοι να γίνουμε κομμάτι ενός ελεγκτικού μηχανισμού, επιλέγουμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του καφέ.

Κλείνει καφέ στην Σβώλου Θεσσαλονίκης – «Δε θα γίνουμε ελεγκτές του διπλανού μας»

Αντίδραση στα νέα μέτρα: “Χώρος για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διαχωρισμούς”

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν διεκδικούμε να είναι οι Ακυβέρνητες Πολιτείες ένας ανοιχτός χώρος για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διαχωρισμούς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει κόστος για το ίδιο το εγχείρημα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τα συνεργατικά εγχειρήματα που απαιτούν την άμεση απόσυρση των μέτρων που μας μετατρέπουν από εργαζόμενους σε ελεγκτές των διπλανών μας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τα εργατικά και κοινωνικά κινήματα που διεκδικούν ελεύθερη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υγεία για όλες και όλους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Ραντεβού στους δρόμους!

Οι Ακυβέρνητες Πολιτείες»

Η ανάρτηση του βιβλιοπωλείου στην Θεσσαλονίκη για τα νέα μέτρα

 

The post Κλείνει καφέ στην Σβώλου Θεσσαλονίκης – «Δε θα γίνουμε ελεγκτές του διπλανού μας» appeared first on i-diakopes.gr.