ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Kατάστημα VODAFONE: ‘Αφησε το κινητό της εκεί και αυτοί μπήκαν στο προφίλ της και έκαναν Invite για LIKE στην σελίδα τους

Το περιστατικό καταγγέλλει κάτοικος του Βόλου που άφησε το κινητό της για να γίνει μεταφορά φωτογραφιών στο κατάστημα του Βόλου και έκπληκτη ενημερώθηκε απο φίλους και συγγενείς οτι τους προσκάλεσε στο facebook να πατήσουν like στην σελίδα του καταστήματος.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε οτι αυτό είναι “έργο” ενός αντιπροσώπου vodafone μα ούτε αποτελεί κομμάτι εκπαίδευσης του προσωπικού, θεωρούμε το περιστατικό σαν μεμονωμένο αφού δεν έχει ξανασυμβεί .

 

Η καταγγελία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο 

Αφήνοντας σήμερα το κινητό μου στο κατ/μα VODAFONΕ, επί της χχχχχ στον χχχχχ , για μια συντήρηση, ο υπάλληλος που δεν γνωρίζω, ερήμην μου,χρησιμοποιησε τους φίλους μου απο το FB να δηλώσουν και να κάνουν Like στην σελίδα Vodafone. Θεωρώ παράβαση των προσωπικών μου δεδομένων, και οτι ειναι ανεπίτρεπτο να λειτουργούν δια το προσωπικό τους συμφέρον εταιρίες σαν κ αυτή παραβιάζοντας, και καταστρατηγωντας κάθε νόμιμη αρχή !

Φαντάζομαι η εταιρεία πρέπει να πάρει τα μέτρα της για τέτοιους συνεργάτες.

H παρακάτω φωτογραφία στάλθηκε απο φίλο του ιδιοκτήτη της συσκευής την ώρα που το κινητό βρισκόταν στα χέρια του service