Καρέ-καρέ ληστεία σε βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά (βίντεο)

Βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που διέθετε το βενζινάδικο, τη στιγμή που δύο ληστές εισβάλουν στο γραφείο του υπαλλήλου, τον οποίο απειλούν με όπλο στο κεφάλι, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Open.

υτόπτης μάρτυρας της ληστείας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν τις δραματικές εκείνες στιγμές: «Τον σημάδευε στο κεφάλι με το όπλο στο κεφάλι. Πλάκωσα τις κόρνες με το αυτοκίνητο και οι ληστές την κοπάνησαν».

Οι ληστές ήταν δύο και είχαν καλυμμένο το κεφάλι τους με κουκούλες από φούτερ. Ο ένας κρατούσε όπλο και ο άλλος μηχάνημα ηλεκτρονικής εκκένωσης και ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους του καταστήματος.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από την κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ενώ ο ένας εξ αυτών είχε καλύψει τα χέρια του φορώντας χειρουργικά γάντια. Οι υπάλληλοι τους έδωσαν τις εισπράξεις της ημέρας και ότι λεφτά είχαν στα πορτοφόλια τους. Ωστόσο οι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί. Τους έσυραν μέχρι έξω και τους έβαλαν μέσα σε μία αποθήκη. Αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.