Κάναμε “αμάν” να γλυτώσουμε από τα φρουτάκια των 90s και τώρα επέστρεψαν με την σφραγίδα του Opap

Kαι ποιός δεν έχει δοκιμάσει τα φρουτάκια την δεκαετία του 90 , και ποιός δεν έχει βλασφημήσει που δεν μπόρεσε να “σταυρώσει” φύλλο στο  “Μαύρο – Κόκκινο” που διπλασίαζε το κερδισμένο ποσό στο slot machine  με ονομασία Reel Magic τηε εταιρείας JPM.

Tα 50ρακια και τα 100άρικα έπεφταν βροχή και άκουγες τον ξύλινο κάδο όταν το κέρμα έβρισκε “πάτο”.   Αν άκουγες μεταλλικό ήχο έλεγες  “γεμάτο είναι”.

Τα ποσά μικρά και το ρίσκο επίσης  εκτός και αν είχες πάρει το θέμα στα σοβαρά και περίμενες να βγάλεις 50 και 100 χιλιάδες δραχμές απο ένα παιχνίδι με όριο τα 20.000!!!

Νέα μηχανήματα..

Η μόδα έφυγε , ο νόμος λειτούργησε έστω και επιλεκτικά σε μερικές περιπτώσεις  αφού τα παράνομα στέκια πάντα υπήρχανε και θα υπάρχουν και το κενό του τζόγου ήρθε να καλύψει ο ΟΠΑΠ με τα καταστήματα Opap play και τα φρουτάκια που διαθέτουν λογισμικό μεγάλων εταιρειών όπως   G Tech, Inspired Games, WMS Scientific Games (τα κορυφαία, κατά τη γνώμη μας, μετά από την εμπειρία μας, αλλά και τα πιο ακριβά) και τα τσέχικα Synot

Η συμμετοχή των Jiri Smejc, Karel Komarek στον ΟΠΑΠ έφερε και τη δική τους τσέχικη επιλογή και τεχνογνωσία. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι μικρή συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα του ΟΠΑΠ έχει και η ίδια η G Tech, που έχει επίσης παιγνιομηχανήματα στα Play OPAP.

ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ και νόμιμα «φρουτάκια» του ΟΠΑΠ ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στις γειτονιές της Αθήνας, σε κεντρικότατους δρόμους, κοντά σε σπίτια, φροντιστήρια και εκκλησίες.

Ώρες λειτουργίας

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες ώρες μπορεί ένας παίκτης να βρίσκεται σε ένα Play OPAP. Σε πρώτη φάση, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 14:00 μέχρι τις 02:00 της επόμενης ημέρας. Στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Παίξτε Υπεύθυνα, ο κάθε παίκτης μπορεί να ορίσει μόνος του πόσες ώρες και λεπτά θα μπορεί να βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα Play OPAP καθημερινά, με ανώτατο όριο.

Υπεύθυνο παιχνίδι.

Υπάρχει η δυνατότητα να ορίσετε όρια χρημάτων και όρια χρόνου για κάθε συνεδρίαση όπως ορίζει ο νόμος αλλά ποιος θα το κάνει: Ένας εθισμένος παίκτης δεν θέλει όρια θέλει να παίζει ξανά και ξανά αγνοώντας τις απώλειες χρημάτων .

Χώρος Υποδοχής

Οι πόρτες και τα παράθυρα έχουνε την κατάλληλη επικάλυψη είτε με αυτοκόλλητα είτε με τοιχώματα ώστε οι πελάτες / παίκτες να μην γίνονται ορατοί απο τους περαστικούς. Ο χώρος υποδοχής δείχνει ζεστός με προσωπικό κυρίως γυναίκες που μπορούν να σε βοηθήσουν να παίξεις την πρώτη σου φορά ή να σου προσφέρουν αναψυκτικά/καφέ ώστε να περάσεις τις ώρες σου εκει μέσα χωρίς ενοχλήσεις δίψας πείνας!  Άλλωστε αυτό είναι μέρος της δουλειάς να σε κρατήσουν ώρες !!

 

Δείτε βίντεο απο τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των Play OPAP που οι Έλληνες θυσιάζουν το μεροκάματο τους με την ελπίδα να κερδίσουν ένα απο τα μεγάλα ποσά..