Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο»

Μαζί πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο πρώην υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Οι δυο πρώην υπουργοί, όπως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βρέθηκαν στην Κύθνο.

Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο» - Εικόνα 1Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο» - Εικόνα 2

 

Όπως φαίνεται στην επίμαχη ανάρτηση οι δύο τους, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους αλλά και φιλικά τους πρόσωπα δείπνησαν στην ταβέρνα «Arias» ιδιαίτερα αγαπητή στους… σκαφάτους επισκέπτες του νησιού.

«Με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη (Σουμας). Γιατί κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο….», γράφει με νόημα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μάλιστα οι δύο άντρες δεν δίστασαν να μπουν πίσω από την μπάρα του μπαρ και να φτιάξουν στην παρέα τους κοκτέιλ κι απαθανάτισαν τις στιγμές βγάζοντας selfie φωτογραφίες.

Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο» - Εικόνα 3Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο» - Εικόνα 4

 

Καμμένος – Πολάκης μαζί στην Κύθνο γιατί «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο» - Εικόνα 5
Πηγή