Ήρθαν 2 φοιτήτριες προκλητικά ντυμένες και πουλούσαν ημερολόγια για μια εκδρομή. Δείτε τι κρύβεται απο πίσω.

Όλοι θα έχετε δεχθεί επισκέψεις απο φοιτήτριες ή απο μαθήτριες λυκείου που δεν σας γέμιζαν το μάτι για 17χρονες αλλά για γυναίκες 20-25 ετών.   Ναι και εμείς έχουμε δεχθεί αλλά μου φάνηκαν ευγενικές και έδωσα 7 ευρώ για το ημερολόγιο τους.

Αρχικά θα σας πούμε οτι κανένα ΤΕΙ/ΑΕΙ δεν συγκεντρώνει χρήματα για να κάνει κάποια εκδρομή η οποία είναι επίσημη με την σφραγίδα του ιδρύματος.

Όσο για την εκδρομή του Λυκείου  που ακούγεται καλύτερα στο αυτί μας θα σας πούμε οτι δεν το χρησιμοποιούν πλέον πολύ γιατί δυσκολεύονται να βρούν γυναίκες να δείχνουν 17-18 ετών και όπως φαίνεται στατιστικά δεν απέφερε καρπούς.   Άλλωστε ποιός θα πίστευε οτι ολόκληρο σχολείο εκτύπωσε ημερολόγια για να βγάλει τα έξοδα της εκδρομής χωρίς να βάλει το  όνομα του σχολείου επάνω σε αυτό!

Αξίζει να σημειωθεί οτι Φοιτητές απο τον Φοιτητικό σύλλογο Μαιευτικής Πτολεμαΐδας έστειλαν επιστολή στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ και τον δημοσιογράφο Κ.Μαυρίδη για το φλέγον ζήτημα.

Εκ μέρους του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος μαιευτικής Πτολεμαΐδας σας ενημερώνω ότι υπέπεσε στην αντίληψή μας μια πράξη σφετερισμού της ύπαρξη του τμήματος στην πόλη. Άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται ως φοιτητές/τριες της σχολής πουλάνε ημερολόγια

για δήθεν εκδρομές/εράνους που οργανώνει το ΤΕΙ ή και ακόμη για οικονομική ενίσχυση του. Θεωρήσαμε πρέπον να σας ενημερώσουμε, ως δημοσιογράφο ενός από τους δημοφιλέστερους ιστότοπους της περιοχής και θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα εάν μπορούσατε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για αυτό το συμβάν.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά

Ερμήνα Κωνσταντινίδου

Μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου

του τμήματος Μαιευτικής Πτολεμαΐδας


Πάμε τώρα να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω απο αυτό .

Αν έχετε προσέξει αγγελίες που ζητούν νεαρές κοπέλες με προτίμηση φοιτήτριες για διανομή ή πώληση με πολύ καλές αμοιβές τότε είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε να κάνετε το ίδια δουλειά με τις παραπάνω κοπέλες.

Μάλιστα “τα αφεντικά” τάζουν μισθούς που μπορούν να αγγίξουν και τα 1000 ευρώ τον μήνα με την δικαιολογία ότι αν δεν μπορέσετε να πουλήσετε ημερολόγιο ζητήστε τουλάχιστον μια χρηματική βοήθεια που με λίγο νάζι όλοι θα δίνουν.  Αυτά θα τα βάζετε στην τσέπη σας!

Το περιστατικό αποδεικνύει πως δρουν οργανωμένα κυκλώματα επιτήδειων με τη μορφή “εταιρείας”, προσφέροντας εργασία σε νέα παιδιά, και βάζοντάς τα στη διαδικασία της εξαπάτησης των πολιτών, προκειμένου οι ίδιοι να εξασφαλίσουν κέρδος αφορολόγητα.
Οι Αρχές οφείλουν να επιληφθούν αυτών των περιστατικών, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι ίδιοι οι πολίτες, όταν πέφτει στην αντίληψή τους ένα τέτοιο γεγονός εξαπάτησης, να το καταγγέλλουν, προκειμένου να εντοπίζονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί αυτής της “επιχείρησης” εξαπάτησης.