Ιερέας: Έκλεψε 100 χιλ. ευρώ από το παγκάρι- Αγόραζε ναρκωτικά βιασμού κι έκανε όργια πάρτι

O Ιταλός ιερές κατηγορείται και για διεθνές λαθρεμπόριο

Πρόκειται για τον 40χρονο ιερέα ο οποίος βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό με τις κατηγορίες για διεθνές λαθρεμπορίου ναρκωτικών.

Ο Φραντσέσκο Σπαγνιέσι, ιερέας στην εκκλησία του Ευαγγελισμού στην Καστελίνα της Ιταλίας, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από την αστυνομία, με την κατηγορία ότι χρησιμοποιούσε τις δωρεές των πιστών για να διοργανώνει όργια με ναρκωτικά.

Επίσης, υπάρχει καταγγελία εναντίον του για υπεξαίρεση, μιας και θεωρείται ότι είχε αφαιρέσει περίπου 100 χιλ. ευρώ από την ενορία του.

Ιερέας: Έκλεψε 100 χιλ. ευρώ από το παγκάρι- Αγόραζε ναρκωτικά βιασμού κι έκανε όργια πάρτι

«Η θεία λειτουργία τελείωσε, αποχωρήστε εν ειρήνη και συνεισφέρετε, παρακαλώ, με τις δωρεές σας, για την ευημερία της ενορίας» έλεγε συχνά ο Σπαγνιέσι στους πιστούς.

«Χρησιμοποιούνται από ανθρώπους της ενορίας που βρίσκονται σε ανάγκη» δικαιολογούνταν συχνά ο ιερέας.

Τα ομαδικά όργια που οργάνωνε ο Ιταλός ιερέας

Στην πραγματικότητα όμως, ο Σπαγνιέσι φέρεται να χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να αγοράζει το “ναρκωτικό βιασμού” και να διοργανώνει μέσω Διαδικτύου όργια πάρτι, παρουσία γιατρών, τραπεζιτών και επιχειρηματιών.

Υπολογίζεται ότι έως και 200 άτομα συμμετείχαν σε τέτοιες ομαδικές ερωτικές συναντήσεις.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ιερέας απομακρύνθηκε από την ενορία του.

«Προχώρησα στην αφαίρεση της υπογραφής του ιερέα» εξήγησε ο επίσκοπος, όταν η αρχιεπισκοπή αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ενορίας, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Corriere della Sera”.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το εμπόριο ναρκωτικών και τα όργια συνεχιζόταν για αρκετό διάστημα.

Ο επικεφαλής εισαγγελέας διέταξε τον κατ’ οίκον περιορισμό του ιερέα, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

The post Ιερέας: Έκλεψε 100 χιλ. ευρώ από το παγκάρι- Αγόραζε ναρκωτικά βιασμού κι έκανε όργια πάρτι appeared first on i-diakopes.gr.