«Ιδού ο εγκληματίας» φώναξε σηκώνοντας ψηλά τις χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης, έξω από τα δικαστήρια (video)

O δικηγόρος του λέει ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν… δικά του

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, συνελήφθη με μικροποσότητα ναρκωτικών και όπλο χωρίς απαιτούμενη άδεια.

Ο τραγουδιστής που οδηγήθηκε αρχικά στο Α.Τ. Αργυρούπολης, πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης λόγω περιορισμένου χώρου και το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στον στον εισαγγελέα, στα δικαστήρια Ευελπίδων.

 

«Ιδού ο εγκληματίας» είπε ειρωνικά ο Νότης Σφακιανάκης σηκώνοντας ψηλά τα χέρια του με τις χειροπέδες, για να τα δουν οι δημοσιογράφοι και το πλήθος κόσμου που είχε μαζευτεί έξω από τα δικαστήρια. 

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από έλεγχο των αστυνομικών για δικαιολογημένες μετακινήσεις, έχοντας στην κατοχή του ένα 9αρι πιστόλι Beretta και 2 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε το απαραίτητο SMS μετακίνησης όμως σε συνέχεια ελέγχου των αστυνομικών, εντοπίστηκε ότι η άδεια του όπλου που βρέθηκε πάνω του είχε λήξει, όμως ο ίδιος το χρειαζόταν γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Όσο για τα δύο γραμμάρια λευκής σκόνης, ο διάσημος τραγουδιστής φέρεται ότι απάντησε «είναι αυτό που καταλαβαίνετε, είναι για προσωπική μου χρήση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, ενώ όταν του ανακοινώθηκε ότι πρέπει να συλληφθεί, εκείνος απάντησε: «να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει να την κάνετε».

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν κατάφερε να ανανεώσει την άδεια λόγω κορωνοϊού, ενώ αρνήθηκε ότι ο τραγουδιστής είναι χρήστης και υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του: «Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα», είπε προς έκπληξη όλων.

πηγη