Η ξανθιά εισβολέας στο Champions League κάνει τους άντρες να παραμιλούν!

Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για την Kinsey Wolanski, να κυριεύσει το Instagram και να διαφημίσει το site ενηλίκων του συντρόφου της, τρέχοντας σχεδόν γυμνή σε ένα γεμάτο με άντρες γήπεδο.

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στις ομάδες της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, απόκτησε ξαφνικά πολύ έντονο ενδιαφέρον ακόμη και για αυτούς που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Ο λόγος ήταν μία εντυπωσιακών αναλογιών ξανθιά γυναίκα, με αποκαλυπτικό μαγιό, η οποία άρχισε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο.
Μπορεί η ασφάλεια του γηπέδου να πρόλαβε να απομακρύνει άμεσα την Kinsey Wolanski, όμως τα δευτερόλεπτα, που έμεινε στο τερέν ήταν αρκετά για να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και να την αναγνωρίσουν οι πιο έμπειροι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Ρωσίδα Kinsey Wolanski, είναι μοντέλο εσωρούχων και μαγιό με φωτογραφίσεις στα περιοδικά Maxim, Sports Illustrated και FHM. Σύντροφός της είναι ο Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος έχει δημιουργήσει το ομώνυμο ρωσικό site ενηλίκων «Vitaly». (αυτό ήταν και το λογότυπο στο μαγιό της Kinsey).

Εμείς βρήκαμε την σελίδα της στο instagram και ανακαλύψαμε πως η Ελλάδα (και η Σαντορίνη) είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

Για την ιστορία, το μοντέλο μετρούσε περισσότερους από 419.000 followers στο instagram, ενώ το κανάλι του site «Vitaly Uncensored» είχε στο Youtube 1,6 δισ. views. Ενδεικτικό της προβολής, που είχε από το πέρασμά της στο γήπεδο, είναι πως μέσα σε 45 λεπτά πρόσθεσε 100.000 followers στο Instagram, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε ήδη άλλους 10.000 followers.


πηγή: newsauto.gr