Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών

Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη, είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση. Σε ένα ποστ της στο Instagram πριν λίγο καιρό, και ενώ τοποθετούνταν αναφορικά με τις αναρίθμητες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποιησης από γυναίκες, πρώην εργαζόμενη του δήμου Αμαρουσίου, έγραψε στο εν λόγω ποστ ότι ήταν απλήρωτη και ότι ο πρώην δήμαρχος και σύζυγός της, θα έπρεπε να δείξει μια ευαισθησία.

“Όπως γνωρίζετε και γω θύμα εκμετάλλευσης έπεσα από τον σύζυγό σας όταν εργαζόμουν στον Δήμο Αμαρουσίου και για 10 ολόκληρους μήνες δεν πήρα δεκάρα με τρία ανήλικα τέκνα. Να τα λέμε και αυτα μιας και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου” της είπε και η κυρία Πατούλη ανταποκρίθηκε άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απάντησε πως ήταν στη διάθεση της εργαζόμενης, προκειμένου να τη βοηθήσει να πάρει τα δεδουλευμένα της. Πρόσφατα, η πρώην εργαζόμενη στον δήμο, άφησε μήνυμα συμπαράστασης αναφορικά με τη δύσκολη οικογενειακή περιπέτεια που περνάει, που θα πει πως προφανώς η κυρία Πατούλη, τη βοήθησε να λυθεί το πρόβλημά της, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Δείτε το εν λόγω δημόσιο ποστ και τα σχόλια μεταξύ των δύο γυναικών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis)

Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών - Εικόνα 2

Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών - Εικόνα 3

Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών - Εικόνα 4

Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών - Εικόνα 5

 

The post Η Μαρίνα Πατούλη βοήθησε απλήρωτη εργαζόμενη του Δήμου Αμαρουσίου, μητέρα 3 παιδιών appeared first on Koyzoylo.gr.